Αναλάβαμε τον Astera Lamias F.C. τον Σεπτέμβρη του 2017 με όνειρα και διάθεση να δημιουργήσουμε έναν από τους αρτιότερους οργανισμούς στο χώρο των Ελληνικών υποδομών ποδοσφαίρου.

Σκοπός μας δεν είναι να εισάγουμε τα παιδιά απλά σ’ αυτόν τον χώρο. Όραμά μας είναι παράλληλα με την αγωνιστική τους εξέλιξη να τα διαπαιδαγωγήσουμε σωστά θέτοντας από νωρίς τα θεμέλια για τη δημιουργία μας ισχυρής προσωπικότητας. Η συμμετοχή των παιδιών στις ακαδημίες μας θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουν με ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενο όχι απλά ως άθλημα, αλλά ως μέσο δημιουργίας σωστών κατευθύνσεων και αντιμετώπισης της μετέπειτα ζωής τους.

Αυτή η προσπάθειά μας μεγιστοποιείται με τις συνεργασίες που φροντίσαμε να ανανεώσουμε και να ισχυροποιήσουμε για εσάς. Έτσι σαν επίσημο μέλος του “AEK F.C. development network”, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για τα όνειρά μας. Το ποδοσφαιρικό εργαστήρι μας έχει πλέον την πιο άρτια υποστήριξη που θα μπορούσε να έχει.

Αυτή τη χρονιά ο σύλλογός μας έχει πάνω από 150 μικρούς αθλητές τις εξής κατηγορίες στα τμήματα υποδομών:

Οι εμπειρίες των μικρών μας αθλητών εμπλουτίζονται από την συμμετοχή μας σε πανελλαδικά πρωταθλήματα που έχουμε φροντίσει να βρεθούμε. Η οικογένεια του “Astera Lamias F.C.” θέλουμε να βιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πνεύμα ομαδικότητας το «ευ αγωνίζεσθαι» και το κλίμα που ενδεχομένως θα τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωή τους. Χτίζοντας εμπειρίες στους μικρούς μας αθλητές δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αναζητούμε τις καλύτερες εικόνες που θα μπορούσαμε να τους προσθέσουμε στο τοπίο της αθλητικής τους και όχι μόνο ζωής τους.

Η διοργάνωση ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων για ενήλικες, αποτελεί μία από τις δραστηριότητες μας. Δεν θέλουμε να αφήσουμε κανένα έξω από το χώρο αυτό. Τα πρωταθλήματά μας σωστά οργανωμένα θα δώσουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να αθληθούν, να δώσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάλλειμα στη καθημερινότητά τους και να ζήσουν αυτό το άθλημα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Σας περιμένουμε

Η οικογένεια του

Astera Lamias F.C.

Go to top

Υλοποίηση: | info@ekds.gr